Siellä, siellä se nyt on!

Kuvakaappaus Saga Egmontin uutiskirjeestä.

Se on siis sähkökirjapalveluissa: Kirjavan kulmauksen Ennin kakkososa, pääsiäisen ympärille sijoittuva Kärsimysnäytelmä Käpylässä. Tänään. Nyt!
Ja taas jännittää. Lukeeko / kuunteleeko sitä kukaan ja tykkääkö siitä? Itse rakastan sitä niin kovin, että jos kukaan muu ei rakasta, niin ottaahan se koville. Ei nyt ehkä niin koville, kuin vaikka 15 vuotta sitten, jos joku ei tykännyt jostain kirjoittamastani. Silloin menin ihan myttyyn ja olin ihan kyvytön punnitsemaan, oliko vika tekstissäni vai sen arvostelijassa.
Pientä parkkiintumista on tapahtunut. Viimeisen vuoden kuluessa olen myös alkanut ymmärtää sen, että äänikirjapalveluihin kirjoitetut palautteet ovat kirjavaa kamaa, ja joukossa on tosi tylyjä ihmisiä, joiden kommentit eivät välttämättä edes liity kyseiseen kirjaan, vaan kirjoittajan omaan persoonaan tai mielialaan. Kuuntelumäärät kertovat sen, tykätäänkö tarinasta vaiko ei.  

Kärsimysnäytelmän lukijana on, kuten Pikkujouludiskossakin, näyttelijä Anni-Maija Koskinen. Luultavasti hän on tehnyt taas hienoa työtä. Pikkujouludiskossa diivan elkeitä omaavan Sanelman repliikkejä lukiessaan hän oli ihan mahtava. 

Luultavasti kuuntelen Kärsimysnäytelmän jo viikonloppuna, jos suinkin ehdin. Ja kykenen. Koska jännittää!

2 kommenttia artikkeliin ”Siellä, siellä se nyt on!

  1. Kiiruhdin heti lataamaan! Tätä varten olin säästänyt lukuaikapalvelun tarjouspätkää.

    Työvuoro ensin, mutta yöllä nautin. Ainakin ekasta osasta tykkäsin tosi paljon, ja kirjoistasi yleensä. Kiitos niistä kaikista ja siitä, että tulee uusia!

    Liked by 1 henkilö

Jätä kommentti