Tuotanto

Sara Storm kirjoittaa romanttista viihdettä Kolmiokirjalle pokkarien, novellien ja jatkokertomusten muodossa. Timantti- ja Lääkäri-pokkareita on myynnissä kioskeissa ja marketeissa ympäri maan. Niitä voi myös tilata.

Saga Egmont on julkaissut Sara Stormin viihdepokkareita e-kirjoina ja äänikirjoina. Niitä voi kuunnella ja lukea esimerkiksi kuukausimaksullisissa BookBeat-, Storytel- ja Nextory-palveluissa, mutta niitä on myös monien kirjastojen valikoimissa.

Suoraan Saga Egmontille olen kirjoittanut Kirjavan kulmauksen Enni -nimellä kulkevaa feelgood-sarjaa, jonka ensimmäinen osa, Pikkujouludisko, ilmestyi marraskuussa 2023, ja toinen osa, Kärsimysnäytelmä Käpylässä, ilmestyy maaliskuussa 2024.

Rake Product on 2023 julkaissut pehmeäkantisina kirjoina kaksi Sara Stormia. Rakas kuusivaras on kokoelma jouluaiheisia novelleja, jotka ovat vuosien saatossa ilmestyneet Kolmiokirjan joululehdissä. Kuuma, kuuma kesä -kirjassa on kaksi tarinaa, joissa on kesää, rakkautta ja huumoria, mikä on oma suosikkikomboni tässä genressä. Kummatkin kirjat löytyvät myös useimpien kirjastojen valikoimista.

Vuonna 2023 Sara Stormilta julkaisiin nämä pokkarit:

Maaliskuun Lääkäri: Mitä sydän haluaa
Heinäkuun Lääkäri: Ota kiinni jos saat
Elokuun Timantti: Voit luottaa minuun
Lokakuun Lääkäri: Oikeus onneen
Lokakuun Timantti: Karkaa kanssani kauas pois
Joulukuun Timantti: Uuden vuoden ennustus

Yli sata vuotta ilmestynyttä, Suomen vanhinta kaunokirjallista viikkolehteä Nyyrikkiä ei voi ostaa irtonumeroina, sen voi vain tilata. Nyyrikkiin olen kirjoittanut novelleja ja jatkokertomuksia.

Kun Kolmiokirja vielä julkaisi Regina-lehteä, kirjoitin sinne novelleja. Olen julkaissut novellit e-kirjoina, joita voi ostaa parin euron hintaan esimerkiksi Adlibriksen, BoD:in, Elisan ja Googlen kirjakaupoista.

kannet kokoelmat.png