Näytelmä vakavasti työn alla

Sitä vaan tulin tänne kertomaan, että olen kirjoittanut kesäteatterinäytelmää kuin riivattu, vaikka ei vielä pitänyt.
Sitä historiikkiprojektiahan minun piti, mutta se on nyt jämähtänyt ihan täysin, en tiedä miksi ja kenen vuoksi — olen viimeksi saanut viestin 7.9. ja siinä luvataan palata asiaan huomenna. 10 päivää kulunut siis.
Jotenkin sellainen olo, että joku tässä mättää, joten ei ole ollut hirveää inspistä lähteä tekemään projektin eteen mitään. Ongelmana on vain se, että olen jo tehnyt tunteja aikamoisen määrän. En kyllä usko, että tuo taho jättäisi minut ilman kompensaatiota niistä, vaikka suunnitelma olisikin muuttunut. Odotetaan siis.

Sellainenkin homma tässä toki on, että kohta alkaa olla tiukkaa ajan kanssa. Sain (kuin sainkin, jälleen) kutsun asiakaslehden suunnittelupalaveriin. Lokakuussa pitää laittaa juttuja nippuun. Jos historiikin teettäjät kuvittelevat, että minun kalenteriini repeää muutaman päivän varoitusajalla parin viikon aukko, he ovat kyllä väärässä.

Näytelmää minun oli tarkoitus vain vilkaista, mutta kas, kun se lähti etenemään kuin Aila-myrsky. Sain sen pysähtymään vasta klo 23:n maissa eilen, kun koossa oli noin ¾ valmiin näytelmän mitasta! Ensimmäinen ja toinen näytös eivät ole vielä oikein tasapainossa — eka näytös on ehkä vähän lyhyt — ja kaikenlaista muutakin mietittävää toki on ihan paljon, mutta tällä hetkellä tuntuu, että olen hakannut kasaan tosi kelpoa raakatekstiä.
Tästä olisi hyvä lähteä paukuttamaan tänäänkin, mutta ensin on a) saatava selville, mihin kellonaikaan haastattelen tv-julkkista ja b) laadittava hänelle kysymykset. Hän ei ole vastannut mitään parikymmentä minuuttia sitten lähettämääni tekstiviestiin — on ehkä siirtämässä purjevenettään pois myrskyn ulottuvilta, tsih.

Olen nauranut taas omille jutuilleni kuin heikkopäinen. Ne ovat hauskoja — tai sitten eivät ole. Kun olen pannut raakaversiolle pisteen, annan sen levätä pari viikkoa ja katson tuorein silmin, vieläkö naurattaa.
Seuraavan tuomion saavat sitten antaa kaiketi ohjaaja ja yhteyshenkilöni. Lopullisen tuomion yleisö, jos teksti oikeasti päätyy näyttämölle saakka. Olisihan se kovin ihanaa, jos niin kävisi. Kaksi aikaisempaa näytelmääni on esitetty pikkukaupungin kesäteatterissa. Tämä teksti olisi tulossa näyttämölle kolme kertaa suuremman pikkukaupungin kesäteatteriin — selvää edistystä komediakäsikirjoittajan uralla siis, heh.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s