Hän rakastuu retkuun

Eilinen meni kirjoittamatta, oltiin koko päivä reissulla perheen kanssa. Ikävämpien asioiden hoitoa, ja sitten kotimatkalla eväsretki ihanalle uimarannalle. Ei huono päivä sittenkään, mutta tänään siitä piti vähän toipua tekemättä ja ajattelematta mitään järjestämätöntä asiaa tai muuta kurjaa: ensin pojan kanssa lähellä kotia olevalla uimarannalla monta tuntia, sen jälkeen pitkä juoksulenkki, joka tosin näillä lämmöillä oli lähinnä taaperrusta.
Respect niille, jotka juoksevat helteessä maratoneja tai puolikkaita. Minusta 10 km ja +24 astetta niistivät mehut täydellisesti. Kolme juomataukoa, ja aikaakin meni ruhtinaalliset tunti ja vartti. Mutta mieli nollaantui, ja vastaantulijoista mieleen jäi erityisesti ihana pieni tyttö keppihevosineen.

Jos nyt sitten muutamia satoja sanoja pokkariin, vaikka 10K täyteen. Kun tänään ei ”tarvitse” katsoa jalkapalloakaan. Eilen kyllä jo hyydyin ja jätin siipan seuraamaan yksin Englanti – Kroatia -pelin jatkoaikaa.
Luvussa 4 mennään, ja tässä kohtaahan tunnelma aina tiivistyy, niin nytkin. Tarinan ihana mies on tässä vaiheessa hiukan epäilyttävä, ja parin seuraavan luvun ajan epäilykset syvenevät. Päähenkilöni Aada on kolmikymppinen sinkku, joka haluaa tavata täydellisen miehen, mutta saakin huomata retkahtaneensa pahaan poikaan.
Adoptiovanhemmat ovat aikoinaan pelastaneet Aadan syrjäytyneen äidin huomasta ja tarjonneet hänelle hyvän lapsuuden ja nuoruuden. Heittääkö hän kaiken hukkaan lähtemällä retkun kelkkaan?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s