Hyvin suunniteltu on…

Raukea maanantai. Lapsi viety päiväkotiin, ja häntä on jo ikävä, vaikka hän meuhkasi ja vitkutteli lähtiessä.
Kahvi ropisee hiljalleen pannua kohti. Pikakahvin sijasta tänä aamuna ihan oikeaa sumppia, koska puoliso on kotona etätöissä. Ei ole vaali- eikä muutakaan krapulaa, mutta sellainen olo, että tuota kahvia tarvitsee aika ison mukillisen, ennen kuin kone lähtee käyntiin. (Aviomies kyllä valitteli vaalien ja Twin Peaksin tehneen hänen viime yön unistaan kummallisia. Minä en muista unestani kuin sen, että olin baarissa ja tilasin Laitilan Brändy Lonkeroa ja tulin hirmu iloiseksi, kun sitä löytyi…).

Jatkokertomus jatkuu 7. osan loppupuolelta. Jos ei väliin tule muuta, saan sen ja 8. osan tänään valmiiksi. Ehkä koko 10-osainen juttu voisi siis valmistua keskiviikkona. Jos näin kävisi, oikolukisin ja korjaisin sen perjantaina.

Torstaina olen reissussa suunnittelemassa asiakaslehteä ja uutiskirjettä. Niin, niidenkin ennakkovalmisteluihin on jyvitettävä muutama tunti aikaa. On hyvä olla jonkinlainen lista juttuaiheita keskustelun pohjaksi, vaikkei niistä lopulta menisi läpi mitään. Koska jos kukaan ei keksikään johonkin slottiin yhtään mitään, olen minä se, johon katseet kääntyvät: niin, mitäs sinä tähän aukeamalle oikein kirjoitat? Ja minä olen perin huono keksimään lennossa yhtään mitään. Änkytän ja vaikutan tollolta kynänjatkeelta.

Jonkinlainen lukujärjestys viikolle on siis olemassa. Enää pitää noudattaa sitä. Paahdan siis töitä ja välitunneilla kuntoilen. Miten tarmokas nainen, kyllä ihailen.
Kahvia. Lisää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s