Ruosteisilla kiskoilla

IMG_4842Kirjailija Kirsti Ellilän blogi on jo pitemmän aikaa päivittynyt hyvin harvakseltaan. Nyt käväisin siellä pitkästä aikaa. Tämä sarjakuva nauratti kovasti, löysin siitä niin itseni.
Miksi kukaan ei ole tajunnut tehdä Ellilän kirjoista tv-sarjoja? Esimerkiksi Kirkkotrilogiassa tai Nainen joka kirjoitti rakkausromaanin -romaanissa olisi loistavat ainekset. Olen tainnut ihmetellä tätä asiaa aikaisemminkin. Jos minulla olisi kontakti johonkin tuotantoyhtiöön, ottaisin kyllä asian esille.

Entä nämä omat hommani? Noh. Päivä on melkein puolessa, enkä ole saanut vielä aikaiseksi oikein mitään. Oikeastaan vain yhden vaivaisen työmeilin. Ja postiinkin pitäis lähteä.
Kiskon kahvia ja olen kuin juna oikein ruosteisilla kiskoilla. Kamalan vaikea päästä liikkeelle. Työlistalla on yksi sivun mittainen teksti ja jatkokertomuksen 4. osan viimeistely. Ensin mainittu täytyisi saada liikkeelle tänään, ja jotain ideoitakin on olemassa.
Tämä nyt vain on taas niitä hetkiä, kun uuden, tyhjän sivun avaaminen Wordiin tökkii pahasti. Onhan tälle tunteelle nimikin, valkoisen paperin kammo, fear of white paper.
Yleensä siihen auttaa, kun läppärin näytön viereen laittaa pystyyn muistikirjan sivun, jossa on aiheeseen liittyviä muistiinpanoja, edes jonkinlaisia. Niihin tukeutuen kun saa ensin muutaman järkevän lauseen aikaiseksi, niin niiden lihottaminen on sitten jo helpompaa. Pakko uskoa, että se onnistuu tänäänkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s