Tenho vahaa jo viiksiään

Tänä aamuna kiskoin lapsen pulkalla päiväkotiin, vein roskat, kolasin lumet viiksivahaparkkipaikalta ja latasin tiskikoneen. Noita tehdessäni tajusin, että näillä näkymin enää ensi viikko on tätä kiireettömyyttä, sitten alkaa totisempi aherrus. Lähtölaukauksena toimii palaveri, jossa suunnitellaan asiakaslehden seuraava numero. Minulla ei ole siihen vielä ainuttakaan ideaa, mutta nyt en murehdi sitä, vaan kirjoitan jatkokertomukseen neljännen osan. Saatanpa myös käydä lenkillä keskellä päivää, koska moiseen ylellisyyteen ei ole kohta varaa.

Jatkis on tosiaan hyvässä vauhdissa. Päähenkilöni Erja tuntee itsensä ahdistetuksi monesta suunnasta, ja tässä haavoittuvassa tilassa hän kohta tapaa – tatta-daa! – hurmaavan ja sulavakielisen Tenhon. Aion tehdä äijästä niin lipevän, että naurattaa jo etukäteen.
Tuossa Erjan ja Tenhon ensitapaamisessa on hienoinen ongelma, sillä ajattelin sen tapahtuvan seinäkiipeilyn parissa. Minä en ole koskaan moista kokeillut, joten lajin kuvailu ei ole oikein hanskassa. Voin turvautua kaikkitietävään Googleen – tai lähteä itse kokeilemaan kiipeilyä… Tätä täytyy vähän harkita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s