Töitä ja lunta

lumipuu2Vaiherikas aamu. Ensin katsomassa, miten lapsi esitti päiväkodin joulujuhlassa karhua (hienosti meni!). Sitten kotiin tekemään kiireistä tekstinmuokkausta tuttavalle, joka lanseeraa nettikauppaansa uuden tuotteen. Hauska tehtävä, sillä tuotteen idea on kiva, se on Suomessa valmistettu ja tyylikäs, eikä mitään kertakäyttökrääsää.
Tämän minä osaan: muokata jonkun muun tekemän sisällön sujuvaksi, myyväksi, hauskaksi – mitä toivotaankin.

Kirjoittaessa tupsahti sähköpostiin kysely halukkuudesta ryhtyä tuottamaan sisältöä uutiskirjeeseen. Kyselijä on sama taho, jonka asiakaslehteä jo teen. Voi kyllä kiitos! Säännöllinen ja jatkuva homma on erittäin tervetullut lisä työkalenteriin. Kuten niin monesti on tullut todettua (=valitettua), on älyttömän rasittavaa ja aikaa vievää haalia toimeksiantoja sieltä täältä.
Jos uutiskirjeen tuotannosta päästään yhteisymmärrykseen (sisältö, laajuus, hinta…), homma alkaisi ensi vuoden puolella.

Mitä muuta? No lunta! Tuiskuttaa kaunista, valkoista, keveää lunta. Tällaisena lumi on tervetullutta, puhtaana, valaisevana ja pehmeänä. Tuollaisessa voi kiskoa ipanaa pulkassa ja ihailla hänen tekemiään lumienkeleitä. Tuollaisessa tšehovilaisessa maisemassa voi työnteon lomassa lepuuttaa silmiään ja tuntea elpyvänsä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s