Vaikeneminen on kultaa…?

Tulikohan eilisestä postauksesta sellainen vaikutelma, etten ole mielestäni saanut tarpeeksi kehuja? Se ei ole totta, olen saanut roppakaupalla kiitoksia, onnitteluja ja halauksia, suoranaista hehkutustakin. Sen takia kai tuollaiset väheksymiset pomppaavat esiin kuin kuiva karahka hunajapurkista.
En ole vielä päättänyt, vastaanko kyseiseen sähköpostiin jotakin. Mitä tuollaiseen voisi vastata? ”Kiitos kehuista! Eikun sori, sinähän kehuitkin kaikkia muita paitsi minua”. Ehkä hyytävä hiljaisuus sopii paremmin tyyliini. Eipähän tule sanottua sellaista, jota katuisi, kun ei sano mitään.
Ensi-illassa mainitsin parille muulle työryhmän jäsenelle, ettei minua noteerattu tuon tyypin lähettämässä meilissä ollenkaan. Aijaa, he mutisivat. Ehkä lausumani kulkee heidän kauttaan hänen korviinsa. Henkeäni pidätellen en odottele, että sillä olisi mitään seurauksia. Yritän vain unohtaa koko ihmisen. Tuskinpa koskaan enää tulee eteen sellaista tilannetta, että minun pitäisi yrittää tehdä hänen kanssaan yhteistyötä. Toivottavasti ei.
Hänellä oli nopea, joissakin asioissa lähes briljantti järjenjuoksu, ja muutamat hänen muutosehdotuksistaan olivat oikein oivaltavia. Kokemus vain on opettanut, että vastaavilla lahjoilla siunattuja ihmisiä on muitakin, myös sellaisia, joiden kanssa on mukavampi työskennellä. Jos pystyn valitsemaan, jätän moiset itsekeskeiset narisijat väliin.

Kiireinen päivä odottaa huomenna. Pitkä viikonloppu oli kuin pieni jatkoaika kesälomalle, nyt tehdään Töitä. Voi kun nyt vain löytyisi yhteinen sävel toimeksiantajan kanssa, silloin ei haittaa kireäkään aikataulu. Hapannaamojen kanssa operoiminen kiireessä on silkkaa surkeutta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s