Eteenpäin, mars

IMG_4835No niin. Ukko-laskutuspalvelu vastasi ystävälliseen sävyyn, että asiakaslehden jutut voi jatkossakin laskuttaa alvittomina. Siihen, miksi nyt piti kaunokirjallisesta tarinasta laskuttaa alv, en edelleenkään saanut vastausta, enkä jaksa saati ehdi sellaista enää heiltä tingata. He vain toistelivat, ettei se alv vaikuta saamaani palkkaan ja asiakkaani saa vähentää sen omassa verotuksessaan. Ihan kuin en olisi noita tajunnut muutenkin. Minähän vain halusin tietää, mikä on missäkin tapauksessa oikea verokanta ja miksi, jos kerran minulla on ollut väärää tietoa. Olkoot.
Mediakuntaan siirtyminen on edelleen harkinnassa. Teen päätöksen, kun on aika laskuttaa tämä nettisivuprojekti, jota olen vääntänyt kasaan hiki hatussa kaksi päivää. Jäljellä on kolme haastattelua, joista kaksi huomenna.
Kirjoitettuna on kahdeksan raakatekstiä, joista yksikään (!) haastateltava ei ole vielä antanut palautetta. Sellainen fiilis, että joudun niiden perään vielä kyselemään kerran jos toisenkin.
Maanantaina pitäisi olla valmista. Pitäisi ja pitäisi. En tiedä, miten tässä vielä käy, sillä torstaista lauantaihin olen perheen kanssa reissussa. Luultavasti huomenna on pakko matkapäivän päätteeksi polttaa vähän keskiyön öljyä (mikä se ilmaisu suomeksi mahtaa olla?), jotta saan tekstit eteenpäin ja kehtaan tivata niistä palautetta maanantaiksi.

Kuten olen noin sata kertaa todennut, potkii hyvä palaute mukavasti liikkeelle. Sain tänään roppakaupalla kehuja syyskuun Timantti-pokkarista, joka sijoittuu tosi-tv-ohjelman kulisseihin. Tästä on mukava jatkaa kohti Lääkäri-pokkaria, jonka rykäisen alkuun ensi viikolla – jahka olen saanut tuon nettisivuprojektin valmiiksi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s