Kurssille lompsis?

IMG_5195.JPGAurinkoinen päivä kului leffareissuun lapsen kanssa. Olisi pitänyt mennä rannalle, sillä huomiseksi on povattu sadetta. Noh. Jos sitten vaikka siivoaisi. Pyykkitupa on jo varattu.

Sain eilen luettua loppuun Anu Silfverbergin Äitikortin. Tekee mieli sanoa, että se on samalla tavalla sukupolvikokemus kuin vaikka Ultra Bran musiikki. Joku on antanut taidokkaan ilmiasun sille kaikelle, mitä äidiksi tultuaan itsekin on mielessään pyöritellyt, potenut ja ihmetellyt. Useimmista asioista olin hyvin samaa mieltä kirjoittajan kanssa.

Nopealla piipahduksella kirjastossa tarttui eteisestä mukaan Työväenopiston syksyn opinto-opas. Kuinka ollakaan, selailin ekana läpi kirjoittamiseen liittyvän kurssitarjonnan, ihan niin kuin olisin jotain teknistä opetusta aiheesta vailla. En usko että olen, vaan kipakkaa potkimista. Sellaista kurssia ei ollut tarjolla, tosin tekstihautomoita kyllä. Pitäisikö mennä? Onko järkeä käyttää vapaa-aikaansa kurssiin sen sijaan, että yrittäisi edistää sitä tekstiään kotona?
No ehkä lastenteatterin tekemiseen opastavalle kurssille?
Tai entäs videoiden editointi Android-tabletilla tai älypuhelimella, siitä saattaisi olla ihan oikeasti hyötyä ammatissani?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s