Tyhjätasku törsää

Mitä tekee nainen, jonka tili on likipitäen tyhjillään? Hän tilaa itselleen Nokian Neulomon alesta pari vaatetta, koska ne olivat niin tosi halpoja ja kotimaista tekstiiliteollisuutta on niin mukava aina tukea.
Pitkästä aikaa on sellainen tilanne, että kuun vaihdetta ja kirjoituspalkkioiden kilahtamista tilille odottaa kuin kuuta nousevaa, että saa laskut hoidettua. Koko pitkän talven ajan pelimerkkejä oli varastossa sen verran, että ehdin jo unohtaa, miten masentavalta tuntuu, kun joutuu kaikessa tekemisessään ottamaan huomioon rahallisen puolen. Pienempiä ja etenkin isompia hankintoja on pakko lykätä, kunnes talous on taas balanssissa.
Ehkä seuraavan pokkarini sankaritar on kaltaiseni huithapeli, joka ei osaa olla säästäväinen ja shoppailee silloinkin kun ei varmasti kannattaisi.

Pontevasti yritän olla masentumatta siitäkään tosiasiasta, että ensi viikolla ollaan väistämättä jo loppukesän puolella.
Niin kovasti kuin olenkin kotimaahani kiintynyt, nostavat tällaiset kesät katkeruuden pintaan. Montako todella kaunista ja lämmintä päivää on tähän mennessä saatu? Kymmenen, maksimissaan. Kohtuutonta!
Olen naureskellut niille tuttaville, jotka ovat muuttaneet tai haaveilevat ilmastopakolaisuudesta Etelä-Eurooppaan. En enää. En tietenkään pysty takaamaan, että olisin suotuisammassa ilmanalassa onnellisempi / toimeliaampi / tuottavampi, mutta siltä tuntuu, että niin voisi ollakin. Jotenkin tämä saamattomuus täytyy kai selittää…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s