Sponsoroi minua, oi Veikkaus

Oikoluku valmistui ja Timantti-pokkari lähti matkaan aikataulussa. Samaan aikaan iski keltkukkapieni kesäflunssa, joten olo on nyt hiukan voipunut.
Sellainen huomio tuli taas tehtyä tekstiä läpi lukiessa, että virheiden määrä on yöllä kirjoitetussa tekstissä tyystin eri kuin virka-aikaan naputellussa. Sanoista oli lipsahtanut moneen paikkaan vääriä taivutusmuotoja, ja jopa Wordin punaisella alleviivaamat virheet olivat menneet minulta ohi silmien.
En ymmärrä niitä, jotka kirjoittavat mieluiten / pelkästään öisin. Minä joudun budjetoimaan yöllä kirjoitetun tekstin korjaamiseen ekstra-aikaa. En ole koskaan ollut yöihminen, olipa kyseessä sitten työ tai juhla. Bileissäkin olen ollut se eka nuokkumassa ja tahtomassa petiin.
En kirjoita hyvin väsyneenä, enkä ole ikinä kirjoittanut minkäänasteisessa humalassa. Luin joskus F.E. Sillanpäältä sitaatin, jossa Nobel-kirjailija julisti saaneensa kaikki suuret oivalluksensa jonkinlaisessa kännissä, ja selvinpäin olemisen olevan tyhjänpäiväistä tollottamista, tai jotenkin noin.
Minun paras humalainen oivallukseni on varmaan ollut jättää seuraava juoma ottamatta ja lähteä kotiin. Enkä taatusti saa koskaan Nobelia.

Seuraava suurempi työni ovat asiakasyrityksen nettisivutekstit, jotka teen haastattelujen pohjalta. Ne valmistuvat toivottavasti elokuun puoleen väliin mennessä. Sitten teen asiakaslehden. Seuraava pokkari on Lääkäri, sen DL on syyskuussa.
Mitä sen jälkeen? Kalenteri on typötypötyhjä. Joko pitäisi ahdistua? En jaksa. Jos rahatilanne vain antaisi myöten, voisin omistaa lokakuun nuortenkirjaprojektilleni.
Ehkä pitää lotota.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s