Kulkurille kyytiä

päivänkakkarat

Kesäiset kuvituskuvat, niihin ei kyllästy koskaan.

Kello on jo kymmenen illalla, ja minä vasta aloittelen työpäivääni. No, lyhyt siitä tuleekin – sen teen minkä kohtuudella jaksan. Sitä paitsi kirjoitin päivälläkin kyllä pokkaria pienen pätkän. Ja kun ulkona on yhä valoisaa, ei tunnu yhtään siltä, että paiskisi töitä yömyöhällä.

Missä mennään? No, luvussa kuusi, ja päähenkilöni Venla on nyt ensi kertaa hiukan havahtunut siihen, että kulkuri-Antissa on viehättäviäkin puolia. Vielä hän suunnittelee lemppaavansa miehen nurkistaan ensi tilassa, mutta tämähän ei tietenkään onnistu (en toistaiseksi tiedä, miksei).
Sen lisäksi, että Antti onnistuu herättämään naisen Venlassa, hän kylvää toisenlaistakin levottomuutta kyseenalaistamalla Venlan turvallisen ja tasaisen elämän pienessä Kuusijoen kunnassa. Riittävätkö vakituinen työpaikka ja lähes puoliksi maksettu asuntolaina sittenkään onnen aineksiksi?

Kaksi viikkoa on kulunut päätoimisen lomailun ja sivutoimisen työskentelyn merkeissä, maanantaina asetelma muuttuu: lomansa aloittanut puoliso keskittyy vuorostaan lapsenhoitoon ja minä työhön. Timantti-pokkarin palautuspäivä on keskiviikkona. Ahkeran alkuviikon jälkeen lomailu voi toivottavasti jatkua torstaina – kunnes katkeaa seuraavaan työkeikkaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s