Hupsis

Tästä työpäivästä on jäljellä enää tunti, mutta olen tehnyt kaikkea muuta kuin naputellut

valkoisia kukkia.jpg

Kesä ja somat kuvituskuvat.

pokkaria kokoon. Ensinnäkin olen kirjoittanut vastauksia haastatteluun, jonka annan eräälle lehdelle, aiheena viihdekirjoittaminen. Vastasin sarjaan kysymyksiä sähköpostilla, ja huomenna jatketaan puhelinhaastattelulla.
Juttuun tulee kuvakin. Arvatkaa, kuka turhamainen hupakko kollasi hyvän tovin vaatekaapistaan sopivan värisiä hameita ja paitoja ja oli aivan maansa myynyt, kun alkoi taas sataa – haluaisin ihanan ulkokuvan kukkivan luonnon keskellä.

Toisekseen sain yhden suurehkon laskun viimeinkin tehtyä. Tein nyt sitten kuitenkin sellaisen päätöksen, etten liittynytkään Mediakuntaan, vaan jatkan ainakin toistaiseksi laskutusta Ukon kautta. Syitä on pari.
Se, että työvoimaviranomaiset jatkossa luultavasti tulkitsevat minut yrittäjäksi, ei lopultakaan ole niin iso asia – taitaisivat tulkita jo nyt ja saattaisivat hyvinkin tulkita myös Mediakunnan kautta laskuttavana. Toivon hartaasti, etten joudu heidän asiakkaakseen, vaan kirjoittamista riittäisi edelleen laihaksi leiväksi saakka.
Toinen syy on hiukan nolo: laiskuus. Olen tottunut käyttämään Ukkoa, enkä jaksa kaiken aloitushässäkän jälkeen vielä opetella uusia laskutustyökalujakin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s