Viikko pamautettu auki

Nyt kun mikään homma ei ole kaatumassa syliin eikä kukaan huohota niskaan, kokeilin nyrkkeilyvähän erilaista aloitusta päivälle: aamukahvin ja Hesarin sijaan kuntoilemaan 40 minuutiksi, mm. takomaan nyrkkeilysäkkiä.
Niin kuin arvata saattaa, hyväähän tuo teki. Suosittelen lämpimästi säkkiä niskajumeista kärsiville läppärityöläisille.

Tällä viikolla kirjoitan Timantti-pokkaria ja yritän sovitella haastattelukeikkoja ensi viikolle. Mediakuntaan liittymistä olen nyt kypsytellyt viikkotolkulla, ja sen takia on kaksi laskuakin jäänyt tekemättä tai siis viivästynyt. Kaipa minä nyt sitten liityn. Harmittaa, koska olen ollut Ukko-laskutusosuuskuntaan tosi tyytyväinen. Siellä on mielestäni tehty loistotyötä kevytyrittäjien hyväksi.
Mediakunta tulee minulle kalliimmaksikin, mutta minkäs teet – minusta tulee YEL-velvollinen yrittäjä, jos jatkan Ukon kautta laskuttamista. Toisaalta: luin äsken Mediakunnan Usein kysytyistä kysymyksistä, että hekään eivät työttömyyden sattuessa takaa oikeutta ansiosidonnaiseen päivärahaan. Että toisaalta, saatan olla työvoimaviranomaisten silmissä yrittäjä, tein sitten niin tai näin. On tässä pähkäilemistä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s