Hinkkaan, mutten tekstiä

Työpäivä ilman töitä. Tai, no, olen minä vähän silmitellyt sitä näytelmän laulua, jota pitäisi vielä muokata. Muuten olen siivonnut, koko päivän. Pari viikkoa vierähti sellaisessa kiireessä, että koti pääsi kammottavaan kuntoon. Kun osa viikonlopusta ja illat piti kirjoittaa, vuorokauden tunnit eivät mitenkään riittäneet kodin raivaamiseen. Tämä tilanne toistuu muutaman kerran vuodessa – jokin, yleensä oma tai lapsen sairastuminen – kaataa työaikataulut, ja sen jälkeen kotona tulee ruokaa pöytään, muuta huoltoa kuten puhdasta pyykkiä juuri sen verran, että toimeen tullaan. Onneksi työnantajani (=minä) suhtautuu ymmärryksellä siihen, että naputtelun sijaan päivä kuluu joskus kodin jynssäämiseen.

Kesän aikataulut on nyt otettava työn alle. Eilen tuli puhelinsoitto firmalta, jolle teen sisältöä uusille nettisivuille. Sain yhteystiedot haastatteluja varten, joita pitää tehdä kokonainen tusina. Ehkä teen ensimmäisen reissun jo ensi viikolla, jos kohteille vain se passaa.

Ja kappas, vaikka vasta eilen palautin Lääkäri-pokkarin, pitää kohta ottaa työn alle jo Timantti-pokkarikin, jos haluan välttää kiireen ja stressin. Ja minähän haluan, oli tämä Lääkärin loppurepäisy sen verran tiukka.
Ja ai niin: kiitos vain Microsoftille tästä viimeisestä Windows-päivityksestä: sen jälkeen Word väläyttelee aina vähän väliä valkoista ruutua, jonka yläreunassa lukee tiedoston nimi ja ”ei vastaa”. Mies jo katseli verkkokaupasta Macbookeja…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s