Karhunpoika sairasti

valkovuokot.jpg

Pitihän nämä ikuistaa, ennen kuin raekuuro piiskaa murskaksi.

Viikonloppu vierähti vatsatautista lasta hoivatessa. Jotain kivaakin sentään tapahtui: sain avattua rullaluistelukauden. Seuraavaa kertaa tosin voi joutua odottelemaan, jos säätiedotukset yhtään pitävät paikkansa.

Radiojuontaja pilkkasi äsken suomalaisia, jotka ovat ihan palasina kuullessaan masentavia säätiedotuksia. Että onpa kauheaa, kun lämpötila putoaa toukokuussa kokonaiset kymmenen astetta.
On se. Näillä leveysasteilla on kylmää ja pimeää niin suhteettoman monta kuukautta vuodessa, että valon ja lämmön odottamisessa ei ole mitään noloa. Ja kesä, se on kuin nuoruusvuosien liian hyvännäköinen poikaystävä: ei välttämättä tule lainkaan, vaikka lupasi.
Kynä täristen kirjoitin listaa asioista, joita haluaisin kesällä tehdä, perheen kanssa ja ilman, ja päässä takoi: pliis pliis, ei tällä kertaa ohareita, eihän.

Tälläkin viikolla on luvassa kivaa, juhlat torstai-iltana. Tapaan entisiä työkavereita, joista yksi jää eläkkeelle. Tuo työpaikka oli osa entistä elämääni, ja tuskinpa koskaan palaan tuolle alalle, vaikka monella tapaa viihdyinkin.

Huomenna työreissulle. Palaverin aiheena ovat kyseisen yrityksen nettisivut. Niille tarvittaisiin vetävä esittelyteksti. Minun pitäisi kai jotenkin valmistautua. On ehkä ainakin selattava läpi kilpailijoiden sivuja, jotta vähän tiedän, missä he menevät, ja sitten mietittävä alustavia ehdotuksia miten (luultavasti tuleva) asiakasyritykseni voisi heistä erottua edukseen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s