Uusia lukijoita

Lyhyt viikko edessä, syytä olla tehokas. On hinkattava lehtijutut valmiiksi ja edistettävä riskirakkaus.jpgNyyrikin jatkista. Ihan ensin taidan kuitenkin tehdä yhden laskun, jotta tilille saisi kilautettua kohta vähän palkkaa. Mainostan taas ukko.fi-laskutusosuuskuntaa. Olen käyttänyt sitä kolmisen vuotta, ensin satunnaisesti, sitten vakituisemmin. Palvelussa on hyviä työkaluja, joilla voi jo toimeksiantajalle tarjousta tehdessään laskea omalle työlleen oikeaa hintaa. Ongelmatilanteissa (sellaisia on tullut, kun itse olen sählännyt laskun tekemisessä) asiakaspalvelu on auttanut ripeästi.

Pokkaripinokin taas tulla tupsahti postiluukusta, tämä siis se Lääkäri-pokkari, jonka jo ehdin unohtaa kirjoittaneeni.

Ja ai niin: bod.fi lähetti minulle (se tulee neljästi vuodessa) tiedot e-kirjojeni riskirakkaus tk.jpgmyyntilukemista. Sara Stormin novellikokoelmaa on jostain syystä myyty Elisa Kirjan palvelussa tammi-helmikuussa saman verran kuin siihen saakka yhteensä.
Ennen kuin luulette, että kierin rahassa kuin Barbara Cartland konsanaan, kerrottakoon, että Sara Stormin e-kokoelmia on myyty yhteensä 25 kpl ja olen tienannut niistä myyntipalkkioina vähän yli 18 euroa. Laitoin myyntihinnan niin alhaiseksi (1,90 e), että jos joku haluaa novellit lukea, se ei jää ainakaan rahasta kiinni.
Euroja enemmän on lämmittänyt se, että novellit ovat saaneet tuon verran uusia lukijoita. Toivottavasti he ovat viihtyneet tarinoiden parissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s