Kirjoitustyötä ja oikeaa työtä

Viimeinen lehtijuttu, se on tässä läppärini ruudulla. Tai ainakin aihio. Sain eilen illalla puhelinhaastattelun tehtyä. Nyt vatkaan muistiinpanoista sorvattuja lauseita eestaas ja yritän saada niistä toimivaa kokonaisuutta. Ja kiire on.

Taittaja jo varoitteli, että tilasta tulee tiukkaa. Saattaa siis olla edessä vielä tiivistystalkootkin. Se ei ole ikinä mukavaa hommaa, louhaista pois paloja kokonaisuudesta niin, että se ontuisi mahdollisimman vähän.

Niin äkäinen olo ollut viime päivät, että hävettää. Lehtijuttujen kanssa on ollut takkuilua, nukuin reissussa huonosti, lapsi on ällitellyt.
Melkein pimahdin, kun muuan sukulainen ihmetteli minulle, saanko todella viedä lapseni päivähoitoon joka päivä moneksi tunniksi. Kun eikös niihin tullut niitä kiristyksiä, että jos ei käy töissä, ei saa viedä kuin pariksi tunniksi.
Niin, hän siis tietää vallan hyvin, että minä kirjoitan kotona, mutta se ei ole hänestä työtä. Ilmeisesti hänen mielestään voisin tehdä pikku kirjoitteluni vaikka iltaisin, ja mennä päivisin sellaisiin oikeisiin töihin.
Kyllä nousi savu korvista. Juuri ja juuri sain pidettyä mölyt mahassani.
Viikonloppuna keskityn hengittämiseen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s