Kevät meni päähän

joutsenia

Kevään ensimmäiset joutsenet on aina pakko pysähtyä kuvaamaan.

Reissupäivä taas takana. Tällä kertaa vain vähän yli kolme tuntia autoilua, ei tunnu missään. Ja säiden haltijakin taas puolellani, silkkaa aurinkoa koko päivä! Eilen sateli ja huomiseksi on uhka päällä, jopa räntää voi ripistellä. Ei haittaa, huomenna olen kotona ja kirjoitan.
Väsynyt, mutta aika kevyt ja lähes hilpeä olo. Kevätaurinko, se se kai sitten oli, imeytyi ja humahti päähän. Hyvä niin.

Ennen lähtöä ehdin ottaa vastaan puhelun ja uuden työtilauksen, yhden sivun mittaisen artikkelin asiakaslehteen, josta luulin taannoin saaneeni lopulliset fudut. En minä niin huono tainnut ollakaan, mitä olin ehtinyt luulla.
Kylläpä nousi näyttämisen halu nyt huikeisiin lukemiin: minähän teen niin hienon jutun, että teillä notkahtavat polvet jaja…! No, katsotaan. Vielä ei ole aikaa ideoimiseen, on hoidettava keskeneräiset hommat pois alta. Se tarkoittaa kolmea lehtijuttua.
Aukeaman juttu on keskeneräinen, kaksi sivun juttua kokonaan tekemättä. Toiseen on tänään tehty haastattelu nauhurilla, toiseen ei vielä yhtikäs mitään. Huomenna on oltava ahkera, niin ehkä vain yksi juttu jää ensi viikkoon.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s