Timantti tuli taottua

Valmista tuli! Tai valmista ja valmista – soveliaasta mitasta jäi puuttumaan muutamia satoja sanoja. Kun tämän tajusin, oli kello jo lähestymässä puoltayötä ja väsyneet aivot vain naksahtelivat, kun yritin keksiä, mitä kohtaa valmiissa tarinassa laventaisin hiukan. Jätin sen sitten kokonaan tekemättä ja lähetin tekstin vajaamittaisena. Jos on tarpeen, naputtelen ne puuttuvat sanat tekstiin ensi viikolla, kun saan muutenkin palautteen pokkarista.

Siitä paljon puhumastani tarinan lepäämisestä ennen oikolukua ei tällä kertaa ollut tietoakaan. Toivon, ettei suuria virheitä kuitenkaan jäänyt. Sellaiset ainakin bongasin ja korjasin, että Jarmosta oli tullut yhteen kohtaan Ismo, ja päähenkilö alussa ei omistanut autoa, mutta tarinan loppupuolella autoili sinne sun tänne.

Tässä kohtaa, tällä hetkellä, olen tarinaan aika tyytyväinen. Viikonloppuna en aio kirjoittaa yhtikäs mitään, vaan lukea. Kesken on edelleen Maija Vilkkumaan romaani. Luen myös ainakin ystäväni kommentoitavaksi lähettämän novellin ja mahdollisesti kollegan juuri ilmestyneen Lääkäri-pokkarin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s