Tissiviikko

Nyt vietetään somessa kuulemma Tissiviikkoa. Onhan romanttis-eroottisen viihteen kirjoittajan tietysti otettava asiaan kantaa. Kampanjassa kysytään mm. miksi miehet saavat kulkea ilman paitaa, naiset ei, ja miksi naisten rinnat on yliseksualisoitu. Jalo tavoite on ”voimauttaa ja tuoda lisää itsevarmuutta olla oman kehonsa kanssa”, kertoo Tissiviikon järjestäjä Nyt-liitteessä.

Olen aikojen saatossa lähtenyt monenlaiseen mukaan, somessakin. Olen urheillut ihan homona ja osallistunut huulipunavallankumoukseen. Kuvan ryntäistäni jätän kuitenkin postaamatta. Tämä taistelu olkoon nuorempien. Minusta on tainnut tulla liian vanha ja kyyninen. En oikein jaksa uskoa, että somen täyttäminen tissikuvilla vähentäisi miesten kiihottumista tisseistä. Nettihän on vuosikausia jo ollut tissinkuvia täynnä, ja aina vain vissi määrä miehiä jaksaa niitä sieltä tiirailla.

Asiasta sopii toki keskustella – siis että miksi ne tissit on, kuten Tissiviikon järjestäjät sanovat, yliseksualisoitu. Miehet varmaan myöntävät auliisti, että juu, tissithän on meilläkin, ja maitorauhaset ja läski eivät sinänsä kuulosta kovin innostavilta. Mutta kun ne tissit sitten ovat siinä silmien edessä, niin tuota, jotain vain tapahtuu…

Niin, minä kyllä taidan uskoa, että tisseistä innostuminen on heteromiehen biologiassa, eikä niiden seksualisoinnin purkaminen niin vain onnistu. Toinen asia on tietysti se, että halutaanko tasa-arvon nimissä, että naisetkin voivat kesähelteillä kulkea paidatta julkisilla paikoilla? Minä en välttämättä haluaisi, että miehetkään kulkevat.

omenat.jpg

Kuvittele tähän bloggaajan tissit. Jos haluat.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s