Regina nousi tuhkasta, taas

Oletteko huomanneet, että Regina-lehti on palannut? Ei ihan entisessä muodossaan, vaan Regina Sensuelli -nimisenä julkaisuna, jonka luvataan ilmestyvän seitsemän kertaa vuodessa. Kustantajana on jälleen Kolmiokirja Oy. Ei muuta kuin menestystä ja pitkää ikää uudelle julkaisulle!
Jo muutaman vuoden ajan on uutisoitu niin hirvittävä määrä lehtikuolemia, että jokainen uusi lehti on ihana valopilkku ja antaa toivoa, että maailmassa tarvitaan vielä muutakin tekstejä kuin twiittejä.
En löydä nyt jutun sähköistä versiota, joten en voi laittaa linkkiä, mutta muistaakseni luin taannoin Journalistista artikkelin, jossa jonkin ulkomaisen printtimedian edustaja oli sitä mieltä, että painettu lehti on kohta taas trendikäs. Kuka olikin, toivotaan että oli oikeassa. Ei minulla mitään e-kirjoja/lehtiäkään vastaan ole, ehdottoman hyviä olemassa rinnakkaisversioina.
Kolmiokirjan nettisivut ovat muuten uudistuneet. Tai ainakin minusta näyttää siltä. En kyllä muista, millaiset ne ennen olivat, mutta ainakin pokkarit ovat nyt hyvin esillä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s