Omakehu, ei se haise

Minulta on monta kertaa kysytty, mikä on paras kirjoittamani pokkari. Sitä pitäisi tietysti kysyä lukijoilta. Itselläni ei ole selkeää vastausta. Kun vähän mietin, voin palauttaa mieleeni muutaman suosikin, joissa on hyviä henkilöitä, nokkelaa dialogia tai mielenkiintoinen aihepiiri. Kun mietin lisää, minusta tuntuu, että kaikki pokkarini ovat hyviä, jokainen omalla tavallaan. Kuulostaako vähän omahyväiseltä?

Joskus – ehkä monta vuotta sitten, en muista – kuuntelin puolella korvalla musiikintekijä Lauri Ylösen haastattelua. Häneltä kysyttiin, mistä kirjoittamistaan kappaleista hän ei enää ole kovin innoissaan. Ylönen kuulosti hämmästyneeltä ja vastasi olevansa niistä kaikista aina vain innoissaan.

Hyvä asenne, ajattelin. Jos omia menneitä tekemisiään katsoisi aina vain kriittisesti ja ajattelisi, että tuommoistakin puolivillaista roskaa on tullut väsättyä ja voi, kun olisin tuonkin tajunnut tehdä paremmin, johan siinä hapertuisi usko omaan tekemiseen eikä mistään enää tulisi mitään. Ihan toiselta tuntuu tarttua uusiin juttuihin, kun pystyy näkemään, että on tehnyt ennenkin ihan kelpo työtä.

Niin, tämä oli vain tämmöinen pieni esipuhe tähän kuvaan, johon olen asetellut tänään postiluukusta kolisseet tekijänkappaleet somaksi viuhkaksi. Molemmat minusta onnistuneita tarinoita. Jos tämän postauksen sattuu lukemaan joku, joka jommankumman näistä lukee, kuulisin enemmän kuin mielelläni hänen mielipiteensä!
pokkariviuhka

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Omakehu, ei se haise

  1. ”Sankarin sormus” tuli ahmastua aika nopeeta 🙂 Tarina imi heti mukaansa ja siinä oli hyvää lennokkuutta. Teksti oli niin hyvin kirjoitettua, että lukukokemus oli vaivatonta eikä sitä oikein edes tajunnu lukevansa. Seurasin vain tarinaa sivuja käännellen 😀 Toisin sanoen pidin pokkarista paljon. Kiitos!

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s