Kadonnut lammas

Teillä tietymättömillä ollut näytelmäprintti muistiinpanoineen löytyi eilen iltapäivällä paikasta, jonne se oli huolella talletettu ja sitten autuaasti unohdettu.
Löytyminen on tietysti hyvä juttu, mutta ihan niin kuin muistin, siihen oli merkittynä koko läjä pieniä muutosehdotuksia. Niitä olen nyt hiki hatussa työstänyt. Pari isompaakin kysymystä olin unohtanut. Saattaapa siis olla, että tänään lähtee matkaan edelleen vaillinainen näytelmä, vaikka toisin oli tarkoitus.

Asioilla on taipumus järjestyä, tavalla tai toisella, hoen itselleni. Tällä tarkoitan paitsi näytelmää myös sitä, että sillä aikaa kun olin tänä aamuna päiväkodilla keskustelemassa lapsen varhaiskasvatussuunnitelmasta, oli vuokralaiseni yrittänyt soittaa. Asiana oli se, että asunnossa on vesivahinko.
Sen sijaan, että kirjoittaisin näytelmää, olen nyt viettänyt pari tuntia jahtaamassa puhelimella putkimiehiä (kiireistä väkeä), jonottamalla vakuutusyhtiön puhelinpalvelussa ja sitten turisemassa vahinkoneuvojan, kosteuskartoittajan, vuokralaisen ja lopulta myös vähemmän kiireisen putkimiehen kanssa puhelimessa.
Yritän kovasti olla ajattelematta sitä, mitä kaikki tulee maksamaan ja jääkö joka lantti loppujen lopuksi minun maksettavakseni ja jos, niin mistä ihmeestä moiset rahat otan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s