Draaman vuoro

Tuhrasin Lääkäri-pokkarin kanssa vielä eilisillankin. Siinä kävi niin, että päivällä päättyneen oikolukukierroksen jälkeen tarinassa oli 29550 sanaa, siis ainakin 450 sanaa liian vähän.
En saanut kunnollista ideaa, mistä kohtaa hiukan laventaa, joten sirottelin lisää lauseita vähän sinne sun tänne. Nyt teksti on sitten viimeinkin lähetetty. Siitä tuli tyyliltään sellainen, joita ehkä kaikkein mieluiten kirjoitan ja joita mieluiten myös itse luen. Paljon huumoria, siis. Vakaviakin asioita lähestytään kepeyden kautta.

Huumorimerkeissä jatketaan loppuviikkokin: on korkea aika ottaa kesäteatterinäytelmä jälleen käsittelyyn. Työryhmän palaveri häämöttää puolentoista viikon päässä, ja minä poden taas rimakauhua. Mitä minä enää muka osaan kässärille tehdä? Johan olen veivannut sitä monta kertaa ees ja taas.
Vai onko niin, että edessä on hirmuinen savotta? Uskallanko edes lukea, mitä olen kirjoittanut? Teksti on nyt nauttinut monta kuukautta täyslepoa. Mitä jos se onkin mielestäni ihan keskentekoinen ja ontto, nyt kun sen pitäisi olla jotakuinkin valmis?

Työpöydällä pitäisi olla joku puhuva nukke, joka näissä tilanteissa aina sanoisi: Kitinä seis ja hommiin siitä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s