Kauramaitoa ja uutta viikkoa

Päivän numero: 5393. Noin monta sanaa on tällä hetkellä Timantti-pokkarissani. Tarina jatkuu kohta kakkosluvun puolen välin tienoista.

Olen tehnyt taustatöitä, joita hyödynnän rakentaessani päähenkilön persoonaa. Hänellä on lukihäiriön vuoksi ollut vaikeuksia koulussa, minkä myötä hän on saanut menestyvässä perheessään tyhmän leiman. Kahden kymppejä napsivan, kunnianhimoisen tytön jälkeen vanhemmille on ollut kauhistus, että kuopus on tankannut tekstiä viivoittimen avulla.
Luin netistä muutaman artikkelin aiheesta. Kommenttipalstoilta tuli tärkein anti, ihmisten omat kokemukset asiasta. Toiset olivat saaneet koulussa apua ja tukea ja pärjänneet mainiosti elämässään. Toisille oli käynyt huonommin: oppimisvaikeuksien syinä oli pidetty laiskuutta tai tyhmyyttä, ja jatko-opiskelut olivat jääneet sikseen.
Hakutuloksista löytyi myös juttu näyttelijä Minka Kuustosesta, joka on kärsinyt vaivasta. Ja kuinka ollakaan, Kanervani alkoi näyttää vähän häneltä 🙂

Aamukahvin jälkeen alkaa kirjoittaminen. Rituaalini on kokenut sellaisen mullistuksen, että täysmaidon sijasta olen nyt pari päivää lorottanut kahvin sekaan kauramaitoa. Äitinä ja ihmisenä alkoi tuntua siltä, etten halua kahvitella toisen äidin lapselta riistetyllä rintamaidolla.
Makuun alkaa pikkuhiljaa tottua. Ulkonäköönkin. Jos ei halua juoda juoksettuneen näköistä kauramaitokahvia, sitä on syytä sekoitella tuon tuostakin.
kahvi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s