Rikas tyttörukka

Pokkarin päähenkilölle ei ole olemassa yhtä muottia. Sankaritar voi edustaa melkeinpä mitä ammattia tahansa, ja hänen elämäntilanteensa voi olla moninainen. Vannoutunut vanhapiika, villi sinkku, eronnut, onnettomassa parisuhteessa, leski, kaikki on mahdollista.
Sara Stormin pokkareissa päähenkilö on useimmiten tavallinen, töissä käyvä tai työtön suomalaisnainen. Joskus se on myös rikas tyttörukka. Näin on tässä Timantti-pokkarissa, jonka ensimmäistä lukua olen kirjoittanut eilen ja tänään.

Miten lukijat, joista luultavasti vain pieni osa on todella varakkaita, niin kuin suomalaisista ylipäänsä, voivat samastua sankarittareen, jolla ei ole pikkurahan puutetta? Väitän että hyvin.
Äveriäillä ihmisillä on kuitenkin elämässään monia samanlaisia ongelmia kuin meillä taviksillakin. He etsivät epätoivoisestikin rakkautta elämäänsä, kärsivät yksinäisyydestä, heidät petetään ja jätetään. Rahoista huolimatta ja joskus niiden vuoksikin.
Rahan puute ei heitä kenties vaivaa, mutta rahan ympärille voi kietoutua monenlaisia ahdistuksen aineksia: omaisuuden ja aseman menettämisen pelkoa, niistä pitäminen kynsin hampain kiinni. Menestyvillä ihmisillä voi olla kova paine pitää pystyssä kiiltäviä kulisseja, ja vaikeuksia myöntää epäonnistumistaan, myös ihmissuhteissa.

Tällaisilta pohjilta ponnistetaan tällä kertaa. Monta mutkaa on taas edessä, ennen kuin rakkaus voittaa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s