Terveisiä nääs

Pikkuinen kesälomareissu tehty – niinkin eksoottiseen kohteeseen kuin Tampereelle 🙂 Ei kirjallista ohjelmaa. Olisin käväissyt Lauri Viidan lapsuudenkodissa, mutta museo on auki vain viikonloppuisin. Ajatuksena oli vilkaista sitä (ja koko Pispalanharjua, jonka ohi olen aina vain ajanut) fillarin selästä, mutta Pyynikinharjun näkötornille pyöräily ja itse torniin kiipeäminen veivät mehut.
Katson olleeni kuitenkin ihan kelpo turisti, koska ostin näkötornin kahvilasta mukaan kuuluisan munkin ja kävin Tuomiokirkossa ihailemassa Hugo Simbergin freskoja. Museokeskus Vapriikissakin pyörähdettiin.
Lapsi meuhkasi onnellisena Pikku Kakkos -teemaisessa leikkipuistossa, jonne tänään oli ilmaantunut suuri lauma niin isoja poikia, että heillä kasvoi parta. Jep, Pokémonejahan ne sieltä kirmaavien vaahtosammuttimien joukosta yrittivät löytää.

IMG_20160719_102441

Nyt väsyttää jopa niin paljon, etten jaksanut katsoa telkkarista Pemberleyn kartanon tragedian ekaa osaa, vaan laitoin sen tallennukseen. Rikoskirjailija P.D. James kirjoitti viimeisenä teoksenaan jatkon Jane Austenin Ylpeydelle ja ennakkoluulolle. Siitä muutama vuosi sitten tehty filmatisointi nähdään nyt Suomessa. Pakkohan Mr. Darcyn ja Elizabeth Bennetin rakkaustarinan suurfanin on pakko tuo katsoa, vaikka Hesarin Leena Virtasen mukaan sarjan rikosjuoni onkin täyttä hölynpölyä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s