Elämänhallinnasta ja höpsöydestä

Lokakuun Timantti-pokkari etenee hiljalleen lomailun lomassa. Tarina on vasta niin alussa, että kaikki pääjuonen ja päähenkilöiden ympärillä hakee vielä muotoaan. Eräs sivuhenkilö, jonka ajattelin vain vilahtavan kerran pari, onkin saamassa isompaa roolia. Hän on menettänyt elämänsä hallinnan, mutta kätkee asian työkavereiltaan, ennen kuin kaikki paljastuu yhdellä rysäyksellä. Miten hänet autetaan jaloilleen, siihen asti en ole vielä päässyt.

paleniuksen kämppä
Toinen asia: BoDin mainossähköposti on taas jäänyt kutkuttamaan. Sellainen, jossa tarjotaan pientä alennusta paperisen kirjan julkaisusta. Että mitä jos julkaisisinkin Sara Stormin Reginassa ilmestyneet novellit e-kokoelmien lisäksi ihan oikeana kirjana? Sellainen olisi aika komea muisto omassa kirjahyllyssä. Ihan eri juttu kuin koneen kovalevyllä olevat tekstit. Huomatkaa: ajattelen siis kirjan teettämistä ihan vain itseäni varten 😀 Kaikki halukkaat voisivat tietysti hankkia sen kirjakaupoista ympäri maan ja tilata nettikirjakaupoista, mutta kysynnän taso on minulle täysi arvoitus, joten sen varaan en laskisi mitään.
Olisinko hiukan höpsö, jos sijoittaisin 69 euroa siihen, että saisin oman novellikokoelmani kirjahyllyyni?
Harkitsen vielä hetken…

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Elämänhallinnasta ja höpsöydestä

  1. Minusta sijoitus ei ole ollenkaan huono! Kun tämän tarjouksen myötä BoD hoitaa kirjaasi saataville muuallekin, se on pieni sijoitus. Eikös BoD hoida tuohon hintaan sitä markkinointiakin? Kovin ihmeellisiä tuottoja noista ei kannata odottaa, mutta on se oma kirja aina oma kirja 🙂
    Sitäpaitsi, BoD’sta minulla on vain hyviä kokemuksia. Olen julkaissut siellä 3kirjaa.

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s