Myrskyä odotellessa

Melkein ohimennen syntyi pokkariin eilen 2000 sanaa, kaiken muun päivän touhujen lomassa. Silloin kun homma kulkee, se ei vaadi (paljoa) aikaa, kun kaikki tuskailu ja pähkäily jää pois. Teksti laukkaa päässä koko ajan niin hyvän matkaa edellä, että olen ikään kuin pelkkä kirjuri, joka vain naputtaa kaiken muistiin. Taas pitää huokaista, että olisipa aina näin.

Pokkarista puuttuu siis enää kaksi lukua. Tänään jatkan sitä sen jälkeen, kun olen kirjoittanut kohtaukseksi näytelmään tulleen uuden idean. Työpaja on taas huomenna, ja jos kohtauksesta tulee yhtään kelvollinen, lähetän sen vielä illalla työryhmälle pureskeltavaksi.

En ole kamalan innoissani lähdössä huomenna. Tuntuu, että vasta tulin reissusta, ja taas pitää mennä. Sääennuste lupaa sadetta ja tuulta, myrskyä suorastaan. Ihan selvä kotipäivä, vaan ei auta. En voi edes hyödyntää bussimatkaa pokkarin kirjoittamiseen, koska läppärin kannen sarana on rikki – tätä ei uskalla enää sulkea lainkaan… No, muistikirja painaa vähemmän anyway. Jospa siihen syntyisi jotakin. Viikonlopun reissullakin piirtyi synopsis pokkariksi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s