Wauhdissa jälleen

Se oli sitten näytelmä, joka lähti kulkemaan. Eilen syntyi puolitoista kohtausta ja tänään toivottavasti lisää. Huh helpotusta. Wikipediasta (heh, kyllä) löytyi uusi, kiinnostava lähdeaineistokin yhteen lauluun. Innostus nostaa taas päätään. Tästä voi tulla vaikka kuinka hieno!

Niin, ja netti ja telkkarikin toimivat. Welhon asiakaspalvelua ei voi kuin kiitellä – vajaa tunti ilmoituksesta, niin vika oli korjattu. (Edelleen epäilen, että remonttimiehet porasivat kaapelin katki kellarissa, vaikkeivät myönnäkään.)

Yöpöytäkirja eli Tervon Layla on loppusuoralla. Tiedän jo, mitä luen seuraavaksi: Lena Anderssonia. Lukaisin eilen Aamulehdestä Karl Ove Knausgårdin Taisteluni-sarjan kääntäjän mielenkiintoisen haastattelun. Katriina Huttunen antoi siinä lukuvinkkejä. Anderssonin akateemisen Bridget Jones -hahmon Ester Nilssonin seikkailut ja sekoilut ovat verrattomia, hän sanoo. Kuulostaa juuri sellaiselta kepeydeltä, jota Laylan jälkeen kaipaan luettavaksi.

En ole varma, aionko lukea Knausgårdia. 4000 sivua mielen mustimpien mutakerrosten tonkimista ja synkistelyä, mitä se tekisi minun psyykelleni? Toisaalta, kuten Aamulehden jutussakin todetaan, Knausgård on skandinaavisen kirjallisuuden supertähti. Eikö olisi typerää olla tutustumatta hänen tuotantoonsa?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s