Pakkohoitoon

lapinlahti

Lapinlahden entinen mielisairaala Helsingissä.

Kyllä tuo edellisessä postauksessa mainittu henkilöhahmo lähteekin poliisikyydillä mielisairaalaan pakkohoitoon. Hän on vaaraksi muille ihmisille ja ehkä itselleenkin.

Pokkarin seitsemäs luku on tänään ollut työn alla. Nyt on se vaihe, että tapahtumat vyöryvät vauhdilla eteenpäin. Ihmisiä on hengenvaarassa. Yksi murhaaja on paljastunut. Tuleeko toisestakin henkilöhahmosta murhaaja, vai pelastuvatko hänen uhrinsa?

Ai että minun viimeaikaisissa pokkareissani on vilissyt murhaajia, muita rikollisia ja poliiseja? Se on totta. Sekin on totta, että läppärini kovalevyllä on vuosikausia ollut dekkarikäsikirjoitus, joka kaipaisi perusteellisen käsittelyn. Sekä puolikas toista dekkaria. Ja fragmentteja kolmannesta dekkarista. Plus idea sarjan neljänteen dekkariin. Enää pitäisi löytää vain aikaa kirjoittaa ne (tai edes se ensimmäinen) valmiiksi ja tarjota jollekin kustantajalle.

Pari vuotta sitten tuttu kutsui tilaisuuteen, joka haiskahti verkostomarkkinoinnilta. Epäluuloisena tivasin, mistä mahtoi olla kyse. Hän ei halunnut kertoa etukäteen. ”Se on nähtävä itse”. Kieltäydyin menemästä. Kerroin että ainut tuote, josta olen kiinnostunut, on pilleri tai pulveri, jolla saa taiottua lisää tunteja vuorokauteensa. Jos sellaista löytyy, saatte minusta tukkuostajan, ja tiedän muutaman muunkin kiinnostuneen.
Uutta kutsua ei ole tullut.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s