Ei naurata ei

Lapsi on kolmatta kertaa kipeänä muutaman viikon aikana. Eilen kun sähköpostiin kilahti iloinen ja pirteä tiedustelu, että missä vaiheessa asiakaslehden jutut mahtavat olla, oli ensimmäinen reaktio vastata että EI MISSÄÄN VAIHEESSA JA MITÄ TE MINUA AHDISTELETTE, KUN DEADLINEEN ON AIKAA MONTA VIIKKOA!!! Sitten järkikulta riensi muistuttamaan, ettei kyselijä voinut tietää minun valvoneen viime yönä lapsen kanssa paijaamassa tulikuumaa otsaa, juottamassa vettä ja annostelemassa nestemäistä Buranaa.

Tässä ohessa Lääkäri-pokkari on onneksi edistynyt mukavaa vauhtia, sillä kipeä lapsi lepää ja nukkuu aika paljon.Tietysti toivon, että vouhotus ja touhotus alkaisi, sillä se tarkoittaa paranemista.

Tämän päivän uutisvirrasta silmään osuivat Turun kaupunginsairaalan psykiatrisilla osastoilla tapahtuneet väärinkäytökset. Ihan käsittämättömiä juttuja, sellaisia, joita ei millään uskoisi tapahtuvaksi nykyajan Suomessa. Lääkäri-pokkaristi alkoi tietysti miettiä, voisiko teema olla esillä jossain tulevassa tarinassa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s