Tekniikka töks

Läppäri ei ole vieläkään huollossa. Soitin Acerille ja sieltä kehotettiin puhdistamaan koko kone (kaikki pois ja käyttiksen uudelleen asennus) siltä varalta, että näytön oikkuilu on ohjelmallinen vika. No, eihän se ole, sen myönsi puhelimeen vastannut nörttikin – eipä se siltä vaikuta juu. Mutta kaiken varalta pitäisi tehdä niin, koska ohjelmallisia vikoja takuu ei korvaa.
Näin ollen puoli sunnuntaita kului siihen, että tein tiedostoista varmuuskopioita ja laitoin koneen tyhjennykseen (nörtti antoi siihen puhelimessa vieläpä virheellisen ohjeen).  Nyt kone taas wörkkii, paitsi näyttö, joka on harmaaraidallinen, jos kannen kulma ei sitä miellytä.

Tänään pitää palauttaa yksi lyhyt teksti. Kirjoitan sitä flunssaisena ja äreänä WordPadilla ja yritän vakuuttaa itselleni, että nämä tämmöiset vastoinkäymiset ovat sentään minunkin maailmankaikkeudessani aika pieni asia. Yritän iloita siitä, että lähtiessä hirmuiset kilarit vetänyt lapsi jäi lopulta iloisena päiväkotiin, ja että paluumatkalla tapasin kauniin oravan, jonka kanssa jäin hetkeksi juttelemaan.
Ja yritän muistaa, että Anni Blomqvist raapusti Myrskyluodon Maijan kynällä paperille puulaatikon kannen päällä, kun muu perhe nukkui.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s