Tulossa: ceettömät päivät

macbookBoD pahoittelee ja syyttää teknisiä vaikeuksia siitä, etteivät Sara Stormin e-pokkarit löydy Elisa Kirjasta. Sensuuria ei siis ainakaan tunnusteta…

Uusi sarjiskässäri, check. Oma osuus projektin esittelyyn, jota tarvitaan yhteistyökumppaneita varten, check. Pokkarikin nytkähtänyt eteenpäin, noin kolmasosa on valmiina. Ja karmeaa mutta totta: läppärille haettu takuuhuoltoa. Näyttö näet menee tuon tuostakin harmaaksi ja raidalliseksi, jos kannen asentoa muuttaa.

En suin surminkaan haluaisi päästää tärkeintä työvälinettäni käsistäni, mutta muu ei auta – masiinan takuuaika menee umpeen maaliskuussa. Pakko hoitaa tämä alta pois nyt. Pakko tehdä kohta varmuuskopioita tiedostoista. Siihen menee taas ihan liikaa työaikaa.

Kaiken järjen mukaan huollossa vain vaihdetaan tähän uusi näyttö, mutta minun tuurillani yrjötautinen huoltonörtti puklaa näppäimistön päälle kokista tai kuljetusliike pudottaa vekottimen rappusiin ja se menee tuusannuuskaksi.

Mitä minä teen sillä aikaa, kun kone on huollossa? Kaiketi käytän antiikkista Macbookiani, josta poikani on poistanut C-kirjaimen (mitä moisella edes tekee, sehän on silkkaa hienostelua suomea kirjoittavalle ihmiselle).

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Tulossa: ceettömät päivät

  1. Nyt tee sitten kirjoitusurakka jännemmäks ja nimeä päähenkilöt tyliin naisellisen viehkeä Cara, joka toimii cheerleading maikkana ja suomenruotsalainen Carl-Johan eli kavereiden kesken Calle, joka pelaa curlingia XD
    No ei vainen, lycka till kirjoitukseen 😀

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s