Lääkärissä on 22147 sanaa

Tuo saldo tarkoittaa, että noin kaksi kolmasosaa pokkarista on kirjoitettu. Jäljellä on kolme lukua, joihin sisältyy vielä yksi dramaattinen käänne ja sitten lemmekäs loppuhuipennus. Sankaritar on juuri tiedostanut omat tunteensa sankaria kohtaan ja on hämmentynyt: onko hänellä lupa niihin? Hän soimaa itseään eikä usko saavansa vastakaikua. Niin, nyt on se kohta tarinassa, kun hän riutuu ja rimpuilee tunteitaan vastaan.

Pokkaristi itse rimpuilee jouluntuloa vastaan. Miten se nyt taas näin pian kolkuttelee ovella ja miksi kaikki on taas tekemättä – kortit ja lahjat ja… Ostan sellaisia lahjoja, joita itsekin toivoisin: ei mitään sellaista, jolla on suuri riski päätyä hyllylle keräämään pölyä. Pari läheistä saa minulta aineettomia lahjoja, kuten Long Playn vuositilauksen (juttuarkiston saa nyt joululahjatilauksen mukaan vain kympillä!) ja Museokortin.

Huomenna aion ryhdistäytyä ja rynnätä jouluostoksille ihan fyysisestikin.IMG_20151214_123553 Yritän suosia suomalaisia käsityöyrittäjiä ja tuottajia ylipäänsä. Aion hamstrata luksussuklaata, käsintehtyjä saippuoita ja tuoksuvia teepakkauksia. Niiden kanssa paketteihin pääsee tietysti myös Sara Stormin pokkareita.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s