Siellä siellä se on

Nimittäin novellikokoelmani Google Playssa! Tyhmä tyttö kostaa ja muita novelleja eli seitsemän pitkän novellin e-kirjani voi ostaa kampanjahintaan 0,99 euroa kahden viikon ajan eli hyvin lyhyen matikkani mukaan novellit maksavat nyt noin 15 snt / kpl. Tarjousajan jälkeen kokoelman hinta on 1,99 e.

google play

Kukahan tätä kokoelmaa sitten voisi ostaa? Ei mitään aavistusta. Ne, jotka kaipaavat Reginaa luettavakseen? Ne, jotka kaipaavat kotimaista vaihtoehtoa Harlequin-romantiikalle (niitäkin löytyy näköjään e-kirjoina)?

Koko idean tähän taisin saada istuessani itse bussissa. Huomasin, että likipitäen kaikki kanssamatkustajat kaivoivat viihdykkeekseen tabletin. Ehkä joku haluaisi lukea juna- tai bussimatkallaan romanttisia novellejakin, ajattelin. Jos mukana on joka tapauksessa tablettitietokone, ovat e-kirjat paljon kätevämpiä kuin fyysinen kirja.

Olen uhonnut ottavani lasillisen kuohuvaa, jos yksikin kappale e-kirjaa menee kaupaksi. Minulla on onneton viinapää, joten jos seuraava päivitys on epäilyttävän hilpeä ja sisältää poikkeuksellisen paljon typoja, Tyhmää tyttöä on kenties ostettu kaksi tai kolme 🙂

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Siellä siellä se on

  1. Paluuviite: Onkohan mut sensuroitu? | palavarakkaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s