Innokas odotus jatkuu

Sähköpostiin oli myöhään eilen illalla kilahtanut se hartaasti odotettu viesti BoD-tiimiltä: e-kirjani (ISBN 9789523301535) tiedot on nyt lähetetty heidän e-kirjanmyyntikumppaneilleen. Novellikokoelman pitäisi olla saatavilla kumppanikaupoista 12-72 tunnin aikana. Eli nyt sitten kliksuttelen Google Playta ja Elisa Kirjaa jne. neuroottisesti 🙂

Tässä ohessa kirjoittelen vielä yhtä juttua asiakaslehteen yrityksen saamasta palkinnosta. Ehdin jo luulla, että lehti on osaltani kasassa, mutta eipä niin ollutkaan. Esitekin on pahasti kesken. Torstaina palaveriin, jossa menee matkoineen koko päivä.

Kiireistä on juuri nyt freelancerin elämä, ja hyvä niin. Hallitushan on kaavaillut, että kaltaisiani nk. omassa työssä työllistyviä aletaan kohdella yrittäjinä, mitä tulee työttömyysturvaan. Se tarkoittaisi, ettei hiljaisina aikoina olisi mahdollista saada soviteltua päivärahaa, ja jos hommat loppuisivat tykkänään, tulisi ilmeisesti mojova karenssi, ennen kuin saisi työttömyyskassasta lanttiakaan. Miten tämä hyödyttäisi yhtään ketään, sitä on vaikea nähdä. Silpputöiden tekijöiden elämä vain muuttuisi pari piirua hankalammaksi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s