Lääkärin parissa taas

Tänään alkoi uuden Lääkäri-tarinan ensimmäinen luku syntyä tiedostoon. Pääsin vain puoleen väliin, koska kirjoitustyö keskeytyi tuon tuostakin tiedonhakuun. Nyt aiheena mm. dialyysi, virtsakatetrin laitto ja nenämahaletku. Jälleen kiitos Käypä hoito -sivustolle, Terveyskirjastolle ja niille kaikille, jotka laittavat opinnäytteensä nettiin.

Ja tietysti tarkistelin vimmaisesti sähköpostiani. Että jokojokojoko on tullut Bodilta viesti. Mutta ei vielä tänään(kään). Yritin jo etsiä, että miten kauan e-kirjan julkaisu kestää, mutta löysin vain maininnan, että se tapahtuu ”muutamassa päivässä”. Paljonko se muutama taas onkaan, 3-5 vai, kysyy nimim. Malttamaton.

Paperipostia kolisi luukustamme eilen illalla klo 21:01 (!) ja ties koska seuraavaksi. Jos kotiin tilattu paperinen romantiikka jää lakon vuoksi saamatta, suosittelen tietysti romanttista e-kirjaa vajetta paikkaamaan 🙂 Mainittakoon, että nerokkaasti tilasin eilen itselleni Robertsin verkkokaupasta ison lastin marjasmoothieita. No, onneksi niiden säilyvyys on kuukausia, joten eivät ehtine pahentua postin varastoon…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s