Kirjoja, hunajaa ja hamppua

Minulla oli eilen aamulla työpalaveri. Tai oikeammin kävin esittäytymässä ihmiselle, jonka projektien kautta työllistyy minun alani ihmisiä. Hänellä ei ollut juuri nyt tarjota mitään keikkaa – onneksi, sillä jees-muija olisi varmaan taas innostunut. Katsotaan poikiiko tapaaminen jotain ensi vuonna, kun freelancerin leipä on taas pieninä muruina maailmalla.

Tapaamisen jälkeen junalla Pasilaan ja messukeskukseen. Tavallaan hyvin helpottavaa, että puolen päivän kirjamessuilun jälkeen minulla oli sekä jalat muusina että kolme julman painavaa kirjakassia raahattavana, joten oli pakko lähteä kotiin. Etupäässä ensin mainitusta syystä ei tee mieli lähteä sinne vaeltelemaan muiksi päiviksi. Tuttuja oli mukava tavata ja kirjalaareja koluta.

Kirjojen ohella hamstrasin ruokamessujen puolelta kotimaista hunajaa ja Murtolan hamppusnackseja. Niiden ryydittämänä ryhdyn nyt sitten taas tekemään niitä oikeita töitä. Kirjoituspäivän päättää puhelinhaastattelu. Yritän olla ajattelematta sitä, miten törkeä kiire ensi viikolla mitä luultavimmin on.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s