Tuttu juttu

WP_003455Lokakuun Timantti on täällä. Kenen käsissä verta? -työnimellä kulkenut pokkari sai nimekseen kakkosehdotukseni eli Taivas ja helvetti. Kannen värimaailma on nimeen sopivasti hiukan dramaattinen, ja pariskunta näyttää aika lailla siltä millaisiksi pääparin kirjoittaessani kuvailin ja kuvittelin. Kaikin tavoin onnistunut kansi siis.

Elämä kurittaa rankalla kädellä päähenkilöä, joka on työtön ja rahaton ja kantaa syyllisyyttä avopuolisonsa kuolemasta. Kaikesta kurjuudesta on vain yksi tie, ylös. Ja olennaisena osana selviytymistarinaa on tietysti rakkaus.

Oikeassa elämässä se ei tietenkään aina ole romanttinen rakkaus, jonka myötä uusi elämä aukeaa. Melkein aina tarvitaan kuitenkin muiden ihmisten apua ja tukea, kun suuren romahduksen jälkeen aloitetaan uusi elämä.

Aika monille sellainen tilanne tulee eteen jossain vaiheessa elämää – että olennainen osa entistä elämää tavalla tai toisella lakkaa olemasta, ja on jaksettava rakentaa uutta. Myös itselläni on tällainen kokemus. Tämän pokkarin päähenkilön kokemaan tyhjyyden, arvottomuuden ja väsymyksen tunteisiin olikin helppo eläytyä. Yhtä helppoa oli eläytyä myös hänen löytämäänsä uuteen onneen, sillä sekin on itselleni tapahtunut 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s