Voih, se tappoi Derekin

Ai kuka ja kenet? Käsikirjoittaja Shonda Rhimes päästi päiviltä tohtori Derek Shepherdin. Puhe on Nelosella pyörivästä Greyn anatomia -sairaalasarjasta, jonka jaksoja olen katsonut viiveellä boksilta.

Olen sydämistynyt. Meitä katsojia, jotka olemme vuosikausia seuranneet Meredith Greyn ja Derek Shepherdin rakkaustarinaa, itketetään oikein kunnolla. Eikä sen jälkeen tarjota helpotuksen huokausta, täpärää viime hetken pelastusta, ihanaa ihmettä, vaan – hautajaiset. Tylyä! Ei sen näin kuulu mennä.

Greyn anatomiassa tietysti on ennenkin rikottu vaikeuksien kautta voittoon -viihdekaavaa. Lääkäreitä on kuollut etenkin oudoissa onnettomuuksissa sellaista tahtia, että nykyinen Grey Sloan Memorial Hospital on varsinainen sairaaloiden Bermudan kolmio.

Mutta silti: tappaa nyt sarjan pääparin toinen puolisko! Miksei Derek Shepherd voinut vain lähteä Washingtoniin töihin ja jäädä sinne näkymättömiin elämään elämäänsä? Niinhän jo ajat sitten loppuneessa Teho-osasto -sairaalasarjassakin tehtiin, kun tohtori Ross alias George Clooney jätti sarjan. Häntä ei tapettu, vaan hän vaihtoi olosuhteiden pakosta kaupunkia.

Nyt sitten jäi kolme pikkuista puoliorpoakin. Hyi sinua, Shonda Rhimes.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s