Siveettömyyden aika

”Sinun pokkareissasi on aika paljon seksiä”, sanoi eräs ystäväni. Hän oli ollut pitkällä sairauslomalla ja ehtinyt sen aikana poikkeuksellisesti lukea paljon pokkareita, sekä muiden että minun kirjoittamiani.

Hän ei varmaankaan tarkoittanut, että se on huono juttu. Silti rupesin hiukan potemaan omaa tuhmuuttani. Mikäs pakko minun ”niistä” jutuista on kirjoittaa? Ei mikään, tietenkään. Se on vain usein tuntunut luontevalta osalta kerrottua rakkaustarinaa.

Nyky-Suomessahan ei enää eletä viattomuuden aikaa, vaan seurustelevat parit menevät sänkyyn, jotkut ensitreffeillään ja kärsivällisimmätkin varmaan muutaman viikon sisällä siitä. Enää ei tosiaankaan tarvitse odottaa kihlausta, jotta on lupa kömpiä yhdessä lakanoiden väliin. Luulen että sen kertominen on kiinnostavampaa kuin yhteinen ruuanlaitto – tosin olen kuvannut monesti sitäkin.

Jotkut lukijat voivat tietysti karsastaa minun pokkareitani tästä syystä. ”Sara Storm – ahaa, tuo on se rietastelija, en lue.” Niin kauan kuin en saa paheksuvaa palauteryöppyä, ajattelin kuitenkin jatkaa entiseen malliin – pyrkiä kuvaamaan kauniisti sitä kaunista asiaa 🙂

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Siveettömyyden aika

 1. Samaan malliin vaan, hyvä hyvä. Sitten jos tyyliä muuttaisit ja lukija hakisi villimpää settiä eikä enää löydä sitä sinun tarinoista, voisi pettymys olla suuri. Perinteiseen rakkauteen kuuluu seksi ja miksipä siitä ei saisi puhua tai kirjoittaa 😀

  Tykkää

 2. Olipa kiva löytää blogisi! Näitä viihdekirjallisuusblogeja ei liikaa ole.

  Fifty Shadesin jälkimainingeissa romancen (romantiikan) rinnalle maailmalla on noussut kovaan huutoon erotica (eli eroottinen romantiikka). Itsekin luen mieluiten vähän ”kuumempaa kamaa” eli seksiä saa olla ja pitää olla.

  Suomi taitaa olla vielä melko konservatiivinen maa rakkausviihteen saralla. Johtuisiko se pienistä markkinoista, jotka eivät edes itse usko itseensä?

  Jenkeissä joka viides myyty kirja on romanssi.

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s